Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10-12/15-22
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za Kč 1 500,00 a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.05.2020
POZOR ZMĚNA OTVÍRACÍ DOBY - VÝDEJNÍ MÍSTO
Upozorňuji všechny zákazníky že se změnila otvírací doba pro osobní odběry: číst celé
21.04.2020
OMLUVA ZÁKAZNÍKŮM
Omlouvám se všem zákazníkům ale z důvodů jarních vánoc na PPL se zásilka může spozdit. Bohužel nestíhají expedovat zásilky číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
30.01.2020
ÚPRAVA FOREM PRO RŮZNÉ DRUHY JIGOVÝCH HÁČKŮ
Jak upravit formu na všechny možné druhy háčků? Je to velice jednoduché číst celé
07.10.2018
SERVIS A RENOVACE TRNOVÝCH SPOJEK
Ochrana Trnových spojek Dnes si ukážeme jak kvalitně ošetřovat trnové spojky aby nám dlouhodobě vydrželi pruty a nemuseli jsme měnit trnové spojky ja... číst celé
18.11.2016
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Řekli jste si že gumové nástrahy se pořád zdražují?Už vás nebaví kupovat předražené nástrahy?Tak tento článek je právě pro vás . číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Největší velkoodběratelé -Český rybářský svaz, územní svaz pro Severní Moravu a Slezsko,Český Rybářský Svaz-Slezská Ostrava,Český Rybářský Svaz -Rožnov pod Radhoštěm,Český Rybářský Svaz-Stará Ves nad Ondřejnicí

Provádím veškerý servis prutů včetně výměny oček

Máte dotaz? Stačí prozvonit  a my vám dáme ty správné informace k naší nabídce.

KDE MĚ NAJDETE

VČELAŘSKÁ 505/3

OSTRAVA-PETŘKOVICE 72529

KONTAKTY
Ryvafishing.com
Valentin Rybář
Valentin Rybář
10-12/15-22
RYVAFISHING.COM-VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.