Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10-12/15-22
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za Kč 1 500,00 a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.05.2020
POZOR ZMĚNA OTVÍRACÍ DOBY - VÝDEJNÍ MÍSTO
Upozorňuji všechny zákazníky že se změnila otvírací doba pro osobní odběry: číst celé
21.04.2020
OMLUVA ZÁKAZNÍKŮM
Omlouvám se všem zákazníkům ale z důvodů jarních vánoc na PPL se zásilka může spozdit. Bohužel nestíhají expedovat zásilky číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
30.01.2020
ÚPRAVA FOREM PRO RŮZNÉ DRUHY JIGOVÝCH HÁČKŮ
Jak upravit formu na všechny možné druhy háčků? Je to velice jednoduché číst celé
07.10.2018
SERVIS A RENOVACE TRNOVÝCH SPOJEK
Ochrana Trnových spojek Dnes si ukážeme jak kvalitně ošetřovat trnové spojky aby nám dlouhodobě vydrželi pruty a nemuseli jsme měnit trnové spojky ja... číst celé
18.11.2016
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Řekli jste si že gumové nástrahy se pořád zdražují?Už vás nebaví kupovat předražené nástrahy?Tak tento článek je právě pro vás . číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Valentin Rybář se sídlem Včelařská 505/3 Ostrava Petřkovice 72529, IČ69629935,(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Valentinem Rybářem. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ryvafishing.com.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky ryvafishing.com,užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Největší velkoodběratelé -Český rybářský svaz, územní svaz pro Severní Moravu a Slezsko,Český Rybářský Svaz-Slezská Ostrava,Český Rybářský Svaz -Rožnov pod Radhoštěm,Český Rybářský Svaz-Stará Ves nad Ondřejnicí

Provádím veškerý servis prutů včetně výměny oček

Máte dotaz? Stačí prozvonit  a my vám dáme ty správné informace k naší nabídce.

KDE MĚ NAJDETE

VČELAŘSKÁ 505/3

OSTRAVA-PETŘKOVICE 72529

KONTAKTY
Ryvafishing.com
Valentin Rybář
Valentin Rybář
10-12/15-22
RYVAFISHING.COM-VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.